Alper Gürsoy MTSO’yu sporla barıştıracak | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Alper Gürsoy MTSO’yu sporla barıştıracak



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) 23 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan seçimlerde MTSO Yönetim Kurulu başkan adayı olduğunu açıklayan Mehmet Alper Gürsoy, spora dair de konuşarak adeta bir tabuyu yıktı.

Sık sık kent sporuna yeteri kadar destek olmamakla, sahip çıkmamakla eleştirilen MTSO ile spor camiası arasındaki bu küslüğü sonlandıracak işlere imza atmaya hazırlanan Gürsoy, bu alanda yapacağı çalışmaları Radyo Ülkü’de konuk olduğu yerel Gündem Programında gazeteciler Serkan Tultak ve Volkan Toslak’a anlattı.

Seçildiği takdirde Mersin Spor Tarihi Müzesi oluşturarak, kent sporuna katkı vereceğini söyleyen Gürsoy, “Odanın kapısını herkese açacağız. İletişim kanallarını açacağız” dedi. 33 Alton Proje başlığıyla çıktığı yolda Mersin sporuna gönül vermiş insanları da unutmadıklarını söyleyen Gürsoy, “İnsan geçmişini unutursa geleceğe bakamaz. Geçmişimizi unutmamamız lazım. Sporcularımızı, sanatçılarımızı unutmamamız, bunlara değer vermemiz lazım. Çocuklarımıza da bunları sunmamız gerekiyor. Spordan eğitime sanata veya kente iz bırakmış olanların kitaplarını yayınlayacağız.  Ayrıca Mersin Spor Tarihi Müzesi oluşturacağız” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA