Tarsuslu Periler hazır | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu Periler hazır



 

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) fırtına gibi esen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, sınırlı imkanlara rağmen şampiyonluk yolunda sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Ligin 12. Hafta karşılaşmasında evinde İzmir ekibi Karşıyaka Çarşı Kolejini 46 sayı farkla 108-62 yenen lider Tarsus, bu sonuçla 12 maçta 11. galibiyeti alırken galibiyet rehavetine kapılmamak için sıkı bir çalışma temposuna imza atıyor.

 

SAKATLAR İYİLEŞTİ, ABD’Lİ POHLEN DÖNDÜ

Bu hafta Kocaeli deplasmanında İzmit Belediyespor takımına konuk olacak Tarsuslu Periler, zorlu karşılaşma öncesi sıkı bir hazırlık sürecine imza attı. 10 Aralık’ta oynanacak karşılaşma öncesi sakatlıkları iyileşen oyuncular ile ailevi nedenlerle Amerika’ya giden Janette Pohlen’in Tarsus’a dönmesi takımdaki moralleri yükseltti.  

 

“ZOR OLACAK AMA HEDEFİMİZ KAZANMAK”

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, gerek sakat oyuncularının iyileşmesi gerekse de ABD'li Janette Pohlen’in yurda dönmesi ile maça hazır olduklarını söyleyerek, “İzmit Büyükşehir Belediyesi ile önemli bir maça çıkacağız çünkü onlarda şampiyonluk için kurulmuş bir takım. Onların hedef bizi kesin yenmek ama biz de kazanmaya gidiyoruz. Bizim için kolay bir maç olmayacak bu nedenle çalışmalarımızı bu hafta buna göre yaptık. Başkan Haluk Bozdoğan da kesin kazanmamız şartıyla maça gelerek bize güç vereceğini belirtti. Başkanımızdan alacağımız güç ile yolumuza sorunsuz devam edeceğiz” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA