Silifke takımları maçlarını oynadı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke takımları maçlarını oynadı



 

Haber Merkezi

 

Geçen yıl Mersin Süper Amatör Lige yükselen ve bu yılda A grubunda mücadele eden Silifke İdman Yurdu Spor Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Kuvayi Milliye Spor’u İbrahim Türe’nin attığı gollerle 2-1 yendi.

Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, “Silifke İdmanyurdu Spor Kulübümüz tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Amatör Kümede üçüncü maçı sonunda ilk galibiyetini aldı. Takımımız ilk 3 hafta sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 4 puan toplayarak 4. Sırada kendisine yer buldu. Geçen yıl altyapısı olmadan lige katılan ve Silifkeli çocuklardan oluşan ve süper amatöre çıkan takımımız futbol okulu açarak alt yapısını da kurdu. Silifke futboluna yeni bir heyecan getiren takımımız bu Çarşamba Tarsus deplasmanında Tarsus Belediye Spor ile ligdeki 4. Maçına çıkacak. Bizleri destekleyen sponsorlarımıza, Taraftarlarımıza, sporseverlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

1.AMATÖR DE HEYECAN DEVAM EDİYOR

Mersin 1.Amatör Küme D grubunda mücadele eden Silifke takımları Taşucuspor, Silifke Gülnarspor, Çavuşbucağıspor ve Kurtuluş Deltaspor ligde 2. Hafta maçlarını geride bıraktı. Bu sezon iddialı bir takım kuran ve şampiyonluk hedefleyen Taşucuspor, Taşucu Şehir Stadında karşılaştığı Gülnar Belediyespor’u 3-0 net bir skorla yenerek ligde iki de iki yaptı. Çavuşbucağıspor Bozyazı deplasmanında sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılırken, Kurtuluş Deltaspor Mut deplasmanında Sertavul Esnaf Spora 6-0 mağlup oldu. Silifke Gülnar Spor ise haftayı Bay geçerken, Anamur Muz Spor ile Anamur Gençlik Spor 1-1 berabere kaldı.

Ligde 3. hafta maçlarında Kurtuluş Delta Spor-Silifke Gülnarspor, Anamur Gençlik Spor-Çavuşbucağı Spor, Gülnar Belediyespor-Anamur Muz Spor, Bozyazı Belediyespor-Sertavul Esnaf Spor oynayacak. Taşucuspor haftayı Bay geçecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA