Mersin’de DASK sigortası ilk sırada | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin’de DASK sigortası ilk sırada



 

Haber Merkezi

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta, Mersin'in sigortacılık verilerini açıkladı. Generali Sigorta verilerine göre Mersin’de sigorta hizmeti alanların %54’ü 40-60 yaş aralığındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 48 olarak istatistiklere yansıdı. Mersinlilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri ise sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK), trafik sigortası ve kasko sigortası oldu.

 

YÜZDE 36 İLE DASK İLK SIRADA

Generali verilerine göre, Mersinlilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti %36’lık oranla zorunlu deprem sigortası (DASK), ikinci sırada %24 ile trafik sigortası, üçüncü sırada ise %14’lük oranla kasko sigortası yer aldı.

 

KADINLARIN YÜZDE 30’U SİGORTA YAPTIRDI

Mersinlilerin çağrı merkezi, web sitesi ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, %30 kadın ve %70 erkek dağılımı istatistiklere yansıdı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA