BAŞKAN YILMAZ, SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN YILMAZ, SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ



 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak için asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alt yapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollarda da asfalt, bakım ve onarım çalışmalarını koordineli bir şekilde gerçekleştiren belediye, Çağdaşkent Mahallesi’nin ardından çalışmalara Yusuf Kılıç ve Çukurova Mahallelerinde devam edecek.

 

“HEMŞEHRİLERİMİZ, HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK”

Sahada çalışmaları inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, asfalt çalışmalarında öncelik sırasının altyapısı biten yollar olduğunu kaydederek; “Hedefimiz, yaklaşan kış mevsimi öncesinde ilçemizdeki yolların asfalt ve yama ihtiyaçlarını tamamlayıp vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu yollar sunmaktır. Bu kapsamda; su, elektrik, doğalgaz, internet gibi çalışmalar nedeniyle bozulan sokaklarımızda asfalt yama işlemi yapıyoruz. Saha incelemelerimiz sırasında da ilçemizdeki eksiklikleri tespit ediyor, esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerine kulak veriyoruz. Hemşehrilerimizin ulaşım konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için çaba gösteriyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizin dört bir yanında özverili bir şekilde çalışıyor” şeklinde konuştu.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA