SÜS VE SULAMA HAVUZLARINDA TEHLİKELİ SERİNLİK | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

SÜS VE SULAMA HAVUZLARINDA TEHLİKELİ SERİNLİK



 

Haber Merkezi

 

Mersin’de okulların tatile girmesi ile sıcak havada serinlemek için sulama havuzu ile kanallara  ve süs havuzlarına giren çocuklar tehlikeye meydan okuyor. Çocuklar ailelerinden habersiz serinlemenin bedelini canları ile ödüyor.

Okulların tatile girmesi ile öğrenciler yaylanın ve denizin yolunu tutarken kent merkezinde kalanlar ise su kanalları ile sulama yada süs havuzlarında hem eğlenmeye hem de serinlemeye çalışıyor. Yetkililerin uyarılarına rağmen çocuklar tehlikeye aldırmadan havuzlara dalış yapıyor.  Mersin’de öğrencilerin en çok uğrak yerleri arasında Atatürk Parkı sahili ile Cumhuriyet alanındaki süs havuzları oluyor. Öğrenciler Atatürk Parkındaki betonlara aldırmadan sert dalış yapıyor.

Cumhuriyet Alanı’nda bulunan süs havuzuna giren çocuklar tehlikeli ve yasak olmasına rağmen suyun tadını çıkarmaya çalışıyor. Süs havuzlarındaki kablolara aldırmayan çocuklar vatandaşların uyarılarını  ise dikkate almıyor. Polisin gelmesi ile kaçışan çocukların daha sonra eğlenceye kaldıkları yerlerden devam ediyor.  Kirli sularda serinlemeye çalışan çocuklar hastalıklara da davetiye çıkarıyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA