JANDARMADAN TORBACI OPERASYONU: 6 GÖZALTI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

JANDARMADAN TORBACI OPERASYONU: 6 GÖZALTI



 

Haber Merkezi

Mersin’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinden torbacı olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik 9 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri; havaların ısınması ve yaz sezonu öncesinde uyuşturucu ticaretinin artacağını değerlendirerek, özellikle genç nüfusu hedef alan torbacılara yönelik bir çalışma başlattı. Yapılan titiz araştırma ve takip sonucunda Mezitli ve Erdemli ilçelerinde 6 şüpheli tespit edildi.

Tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler  6 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda

1780  gram kubar esrar, 246 gram metamfetamin, 142 adet uyuşturucu hap (Extacy), 640 kök kenevir, 2 adet tabanca, 4 adet av tüfeği ve suçtan elde edilen 3 bin 250 TL para ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler için uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatılarak işlemleri tamamlanmak üzere Mersin İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA