MUHTARDAN KAVŞAK YENİDEN AÇILSIN TALEBİ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MUHTARDAN KAVŞAK YENİDEN AÇILSIN TALEBİ



 

Haber Merkezi 

Mersin’de 3. Çevre Yolu ile 201. Caddenin kesiştiği kavşağın trafik akışını rahatlatmak için UKOME kararı ile kapatılmıştı. Kavşağın kapatılması ile 4 mahalledeki esnaf ve sakinlerinin mağduriyet yaşadığı belirten Toroslar İlçesi Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Mehmet Bingöl, kapatılma çalışmaları süren kavşakta basın açıklaması yaptı. 3. Çevre yolu ile 201. Caddenin kesiştiği bölgedeki kavşağın UKOME kararı ile kapatıldığını ifade eden Muhtar Bingöl, “Kavşağın kapatılması ile Mustafa Kemal, Portakal ve Okan Merzeci  ve Karaisalı Mahallesi sakinleri mağduriyet yaşamaktadır” dedi.

 

“BU BİR UYARIDIR”

Kavşağın tekrar açılması için 3 mahalle muhtarı ile bin 500 imza topladıklarını anlatan Bingöl, “Toplanan imzaları hem Valiliğe hem Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne verdik. Şu an yaptığımız basın açıklaması sadece uyarıdır. Yol yapım çalışması sonunda bu kavşak trafiğe açılmadığı takdirde  bütün mahalleli burada toplanarak yolu kapatacağı” şeklinde konuştu.

Valilik, Büyükşehir Belediyesi yada başka devlet kurumlarına saygısızlık yapmak gibi bir amaçlarının olmadığını anlatan Bingöl, “Biz sadece mahallemizin sorununu dile getirmek vatandaşımızın mağduriyetini gidermek için eylem yapıyoruz. UKOME kararının düzeltilerek mahallenin sorununun çözülmesi için  Başka Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm yetkililere çağrıda bulunuyoruz” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA