ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ’NDE YALIN DÖNEMİ BAŞLADI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ’NDE YALIN DÖNEMİ BAŞLADI



 

Haber Merkezi

Mersin Elektrik Bobinaj ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının üç başkan adayının yarıştığı genel kurul toplantısında ipi göğüsleyen taraf Hüseyin Yalın ve ekibi oldu.

Mersin Güney Düğün Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başanı Talat Dinçer, Mersin Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dagdelen, Tarus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Mersin Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün, Mersin Kunduracılar Odası Başkanı Fatih Özcan, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu, Mersin Kasaplar Odası Başkanı Erdal Pekmez, Mersin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Bekir Yücesoy, Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özdemir, Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan kuruluna ise Doğan Gündüz, Nihat Dağdelen ve Cumali Taş’ın oy birliğiyle getirildiği genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ardından Divan Başkanı Talat Dinçer tarafından genel kurula okunan gündem oy birliğiyle kabul edildi. Ardından Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından odanın geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları okundu ve okunan raporlar yönetim ve denetim kurullarının ibrasıyla birlikte kabul edildiği genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi.

Mevcut Başkanı Mehmet Erol, Hüseyin Yalın ve Yunus İnce’nin listelerinin yarıştığı genel kurulda zafere ulaşan isim Hüseyin Yalın ve ekibi oldu. Hüseyin Yalın başkanlığındaki Mersin Elektrik Bobinaj ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Ahmet Güzeller, Ali Bucak, Ergül Doğan, İdris Özmen, Hüseyin Yaman, Ali Değerli yönetim kurulu, Gökhan Duran Vural Çıpan ve Mehmet Kavukoğlu Denetim kurulu olarak görev aldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA