PAZARCILARA MUZ UYARISI! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

PAZARCILARA MUZ UYARISI!



 

HEDİYE EROĞLU

 

Yerli muz üretiminin başkenti olan Mersin’de, ürünün fiyatına dair etikette yapılan oyunlar sürürken pazarcılar alımın düşmesine neden olan gelişmeler karşısında tezgah kapatma cezası için harekete geçti.

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur konuyla ilgili yayınladığı açıklama ile muzda etiket oyunu yapan esnaflara sert çıktı ve uyardı.

 

“MÜŞTERİYİ YANILTMADA BİRBİRİMİZ İLE YARIŞIR OLDUK”

Batur, “Değerli esnafımız son günlerde etiket hileleri aldı başını gitti özellikle muz etiketlerinde oynanan oyunlar hiçte bizlere yakışmıyor helal ekmeğimize haram karıştırır olduk.

Bizler bu hilelerin önüne daha önceleri geçtik. İnanın her şey o kadar şeffaftı ki ama son günlerde bırakın şeffaflığı müşteri veli nimetimizi yanıltmaca da bir birimizle yarışır olduk, personelimizi yönlendiriyoruz. Türlü hakaretlere maruz kalıyorlar, kimse bizlere işimizi öğretmesin.

 

“HALKIN AKLIYLA ALAY ETMEYİN”

Yarından itibaren muz etiketleri pazarlarımızda tek etiket olacak. Etiketi koyun kafasına isterseniz bedavaya dağıtın, kopuk muzları farklımı satacaksınız eyvallah ayrı bir yere siniye koyun yine bedavaya verin. Muzun ortasına üç tane kopuk muz koyup da kocamanda bir etiket üzerine yazarak halkın aklıyla alay etmeyin.

Dürüst esnaf pazarlarda etiket hileleri yüzünden tezgahlardan muzu kaldırdı çünkü satamıyor. Ya birilerine uyacak hile yapacak yada satmayacak iş oraya dayandı. 

Değerli arkadaşlar yarından itibaren etiket hileleri hakkında tezgah kapatmaları başlayacaktır,

kimse kusura bakmasın. Bizlerden uyarması, yarın bir gün ‘bu sergi etiket hilesi yüzünden üç hafta süreyle kapanmıştır’ yazısını tezgahlarımızda görmek istemiyorsak biraz kendimize çeki düzen verelim” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA