TEK MAÇ OYNANDI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

TEK MAÇ OYNANDI



 

Haber Merkezi 

 

Mersin Süper Amatör Ligde maçlar bir defa daha ertelendi. Daha önce bir defa ertelenen 13’ncü hafta karşılaşmalarının 9 Şubat’ta oynanması planlanmıştı. Ancak aralıksız yağan yağmur 13’ncü hafta karşılaşmalarını 1’i dışında hepsinin ertelenmesine neden oldu. Hafta içi tek oynanan maçta ise Akdeniz Belediyespor ile Anamur Belediyespor Seyfi Ali Türkoğlu Suni Çim sahasında karşı karşıya geldi.

Yoğun yağış altında oynanan karşılaşmaya Akdeniz Belediyespor resmen maça 1-0 önde başladı. Maçın ilk dakikasında kazanılan penaltı atışını gole çeviren ev sahibi Mavi Beyazlı ekip 1-0 öne geçti. Lider Anamur Belediyespor maçın başında yediği golün şokunu kısa sürede atlatarak maça ortak oldu. Ancak beraberlik golünü bulamayınca ilk yarı ev sahibin üstünlüğü ile sonuçlandı 1-0.

İkinci yarı her iki ekipte yağan yağmur sonrası ağırlaşan sahada istediği oyunu sergileyemedi. Ayakta durmanın bile zor olduğu sahadan konuk ekip ikinci yarı attığı golle maça eşitliği getirdi 1-1. Zorlu karşılaşmada başka gol olmayınca her iki ekipte puanları paylaştı. Lider Anamur Belediyespor 36 puan ile liderliğini sürdürürken Akdeniz Belediyesi 28 puan ile 3’ncü sırada yer aldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA