İKİNCİ YARI BAŞLADI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

İKİNCİ YARI BAŞLADI



 

Haber Merkezi

 

BAL’da mücadele eden 4 Mersin ekibinin ikinci yarı karnesi merakla beklenirken, takımlar göz dolduruyor.

Lider Silifke Belediyespor ilk haftayı rakip sahaya çıkmadığı için maç oynamadan geçti. Haftanın maçında ise Mersin 33 FK ile Erdemli Belediyespor karşılaştı. Durağan geçen maçta Erdemli galip gelerek rakibini ateşe attı.

 

DERBİ ERDEMLİ’NİN

Bölgesel Amatör Ligde ikinci yarı başladı. İkinci yarının ilk maçında Mersin 33 FK ile Erdemli Belediyespor maçına sahne oldu. Maç Koray Aydın Stadyumunda oynandı. Kötü bir zeminde oynanan karşılaşma izleyenlere keyif vermedi. Her iki takımında oyun sistemini kurmakta zorlandığı karşılaşma da ilk yarı berabere bitti.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Mersin FK ilk dakikalar baskılı oynasa da istediği golü bulamadı. Erdemli Belediyespor kısa sürede toparlanarak oyunda dengeyi sağladı. Yakaladığı kontra atak ta da golü bulunca 6 puanlık maçı Erdemli Belediyespor 1-0 kazandı. Erdemli temsilcisi puanını 18’e çıkartarak ligde 4’ncü sıraya oturdu. Kritik maçı kaybeden Mersin FK ise 15 puanda kalarak 6’ncı basamakta yer aldı.

 

KAÇINILMAZ SON GELDİ

Lige çok zor şartlarda başlayan İdman Yurdu 1925 ikinci yarının ilk maçını da farklı mağlup oldu.Çopurlu sahasında ligde şampiyonluğu hedefleyen Adana 1954 FK ile oynadı. Güçlü rakibi  karşısın da bir varlık gösteremeyen Kırmızı Lacivertli ekip kalesinde 7 gol gördü. Karşılaşmayı 7-0 kaybeden İdman Yurdu 1925 bir mucize olmasaz ise lige ilk veda eden eki olacak.

İdman Yurdu 1925 10 karşılaşmada  8 puan ile 8’nci sırada yer aldı. İl sıralamasında ise son sırada olduğu için lige ilk veda eden ekip olacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA