HAYVAN HIRSIZLARI JANDARMADAN KAÇAMADI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

HAYVAN HIRSIZLARI JANDARMADAN KAÇAMADI



 

Haber Merkezi

Tarsus’tan çalınan 32 küçükbaş hayvan jandarma ekiplerinin çalışması sonucu Şanlıurfa’da bulundu. Olayla ilgili yakalanan 4 kişi gözaltına alındı.

Tarsus İlçesi Akarsu Mahallesinde 32 adet küçükbaş hayvanın çalınması üzerine; hırsızları

yakalamak ve çalınan hayvanları bulmak amacıyla özel bir çalışma ekibi kuran Jandarma süratle araştırmalarına başladı. Yaptığı titiz araştırma ve kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda hırsızlık olayında kullanılan aracı ve içerisinde bulunan 4 şüpheliyi tespit eden Jandarma; Tarsus İlçesinde 3, Adana ilinde ise 1 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler hayvanları çaldıklarını ve Şanlıurfa iline götürdüklerini itiraf etti. Hayvanların izini süren Jandarma ekipleri çalınan hayvanları satılmadan Şanlıurfa ilinde bularak sahibine teslim etmek üzere muhafaza altına aldı. Yakalanan 4 şüpheli işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA