ANAMUR ESNAF ODASI’NDA ÖZKAN POÇULU DÖNEMİ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

ANAMUR ESNAF ODASI’NDA ÖZKAN POÇULU DÖNEMİ



 

Haber Merkezi

 

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda mevcut başkan Ahmet Çetin’in aday olmadığı olağan genel kurul toplantısında üç başkan adayının yarıştığı genel kurulunda zafere ulaşan isim Özkan Poçulu ve ekibi oldu. Kullanılan 1680 oydan 775 oyu hanesine yazdıran Özkan Poçulu ve ekibi yeni hizmet dönemi için işbaşına getirildi.

Anamur Esnaf Odası’nın olağan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Silifke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uçal Mavili, Erdemli  Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan,  Mezitli Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köç,Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak,Bozyazı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alaattin Yaşar, Bozyazı Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Keskinaslan, Anamur TSO Başkanı Feridun Torunoğlu ile siyasi parti temsilcileri ve oda üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oybirliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer getirilirken, divan teşekkülünü ise Uçal Mavili, İsmet Erdoğan, Alaattin Yaşar ve Mustafa Köç oluşturdu. Saygı duruşu ve istiklal marşı sonrası Divan Başkanı Talat Dinçer tarafından okunan gündem maddeleri genel kurulca oybirliğiyle kabul gördü. Oda genel sekreteri tarafından geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporu ile tahmini bütçenin okunduğu genel kurulda, okunan raporlar yönetim ve denetim kurullarının ibrası ile birlikte oybirliğiyle kabul edildi.

Ardından seçimlere geçildi. Ahmet Özdemir, Özkan Poçulu ve İbrahim Ateş’in başkanlık için yarıştığı genel kurulda son sözü söyleyen delegeler, Poçulu ve ekibinde karar kıldı. Kullanılan 1680 oydan 775 oyu hanesine yazdıran Özkan Poçulu ve ekibi yeni hizmet dönemi için işbaşına getirildi. Özkan Poçulu Başkanlığındaki Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Nuhrettin Demir, Hüseyin Karahan, Mehmet Gürgen, Özkan Mert, Hasan Ali Irmak, Nail Melek, Emiş Demir Yılmaz, Murat Ali Deniz, Salih Öztaş, Ahmet Ballıoğlu yönetim kurulu olarak; Özcan Özaltun, Veli Keleş, Kadir Yurdacan ise denetim kurulu olarak görev aldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA