MÜSLÜME’NİN AİLESİNİN SORGUSU DEVAM EDİYOR | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MÜSLÜME’NİN AİLESİNİN SORGUSU DEVAM EDİYOR



 

Haber Merkezi

 

Mersin'de Sarıkeçili Yörük ailesinin kırsalda çadır kurduğu sırada kaybolan ve arama çalışmalarının 10. gününde ormanlık alanda bir ağacın altında bulunan cesedi bulunan 2,5 yaşındaki Müslüme Yağal'ın şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan ailesinin jandarmadaki sorgusu devam ediyor.

Küçük kızın cesedinin bulunduğu gün jandarma ekipleri, Müslüme Yağal’ın anne ve babasının da aralarında olduğu yakınlarını ifadeleri için İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Anneanne Müslüme Yağal, gece ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Aile, ifade işlemleri sürdüğü için Müslüme'nin cenazesine katılamadı.

Baba Mehmet ve anne Selvi Yağal ile ağabeyler, dede ve 2 halanın şüpheli sıfatıyla gözaltında oldukları bildirildi. Başsavcılığın ek gözaltı süresi istemesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen aile üyelerinin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

 

MÜSLÜME'NİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yayın yasağı getirildi. Konuyla ilgili Silifke Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Gülnar ilçesinde 19 Kasım tarihinde 2 yaşındaki Müslüme Yağal’ın açık bir arazide ölü olarak bulunması olayı ile ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılması ihtiyacının hasıl olduğu bildirildi.

Küçük kazın ailesinin 10 Kasım 2021 tarihinde kızlarının kayıp olduğunu ihbar etmesi üzerine Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığınca kayıp çocuk olayıyla ilgili derhal soruşturma açılarak geniş kapsamlı arama işlemleri başlatıldığı ifade edilen açıklamada, "M.Y’nin cansız bedeninin bulunmasının ardından aralarında aile bireylerinin bulunduğu 8 kişi hakkında aynı gün Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltı kararı verilmiştir. Ayrıca soruşturmanın tüm yönleriyle aydınlatılması için yayın yasağı kararı alınmıştır. Adı geçen kişilerin ifade alma işlemleri ve delil toplama faaliyetleri halen devam etmekte olup, soruşturma tüm yönleriyle hassasiyet ve titizlikle yürütülmektedir" denildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA