GENİŞ GÜVENLİK VATANDAŞI MAĞDUR ETTİ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

GENİŞ GÜVENLİK VATANDAŞI MAĞDUR ETTİ



 

Haber Merkezi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin ziyareti nedeniyle uygulanan geniş güvenlik önlemleri vatandaşı mağdur etti. Yoğun trafikle karşılaşan vatandaş yaşananlara isyan etti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mersin ziyareti nedeniyle programların yapılacağı bazı bölgelerde polis geniş güvenlik tedbirleri aldı.

Programların yapılacağı bazı sokakların yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplu açılış yapacağı Cumhuriyet Alanı çevresinde de polis geniş güvenlik tedbiri aldı.

 

KENT MERKEZİ KİLİTLENDİ

Cumhuriyet alanının karşısında ve Atatürk Parkı’nın kenarında bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait otoparklara araç parkına izin verilmezken park edilenler ziyaretten bir gün önce kaldırıldı. Cumhuriyet alanı ile Valilik binası arasındaki İnönü Bulvarı üzerindeki araçlarda bulundukları yerlerden kaldırıldı. Vatandaş söz konusu yerlere araç park etmemeleri konusunda uyarıldı. Trafiğin yoğun olduğu Çarşı merkezinde bazı bölgelere park izni verilmemesi zaten felç olan trafiği daha da içinden çıkılmaz hale getirdi. Kent adeta kilitlenirken, esnaf ve vatandaş duruma siyan etti. 

 

CAMİ AÇILIŞI ÖNCESİ PARK YASAĞI

Öte yandan programı güvenlik nedeniyle gizli tutulan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bugün saat 12:00’da merkez Toroslar ilçesi Halkkent Mahallesi Köroğlu Caddesi 2990 ada adresindeki Emir Camiinin açılışına katılacağı öğrenildi. Konuyla ilgili sosyal medyadan bir duyuru yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın yılmaz, Emir Sultan Camiinin açılışına halkı davet etti. Ancak açılış nedeniyle bu bölge de geniş güvenlik önlemleri alınması kapsamında park yasakları vatandaşın mağdur olmasına neden oldu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA