ÇAMLIYAYLA’NIN BULANIK SUYU MECLİS GÜNDEMİNDE | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

ÇAMLIYAYLA’NIN BULANIK SUYU MECLİS GÜNDEMİNDE



 

Çamlıyayla’da içme suyunun bulanıklığından dert yanan Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı’ya Başkan Vahap Seçer’den “Suyun bulanıklığı ile bu yılı atlatmaya çalışıyoruz” cevabı geldi.

Haber Merkezi 

Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ağustos Ayı 2. Toplantısı’nın gündem dışı konuşmalar bölümünde Çamlıyayla ilçesi’nde bulanık aktığı için vatandaşların sosyal medyada sürekli şikayette bulunduğu içme suyu konusu gündeme geldi. Konu ile ilgili söz alan Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, “Yoz boyunca Çamlıyayla’da su kesintisi olmadı. Ancak sularda bulanıklık var. Arıtma cihazı konulmasını istiyoruz. Çamlıyayla’da park sorunu var. Otopark projesinin hayata geçirilmesini istiyoruz” dedi.

Suyun bulanıklığı ile ilgili şikayetlerin bulunduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise “Doğru, kısmi şikayetler var. Çok zor bir yıl geçiriyoruz su konusunda. En azından Çamlıyayla gibi yaz nüfusunun kış nüfusunun yaklaşık 15 katına ulaştığı bir yerleşim yerinde su sıkıntısı yaşanmadı. Çok büyük sıkıntılar yaşadık. Biliyorsunuz eğer daha önceden Papazın Bağı’nda ilave önlemler almasaydık, ilave isale hattı ile ilgili çalışmalar yapmasaydık orada çok daha büyük sorunlar yaşayacaktık ama çok şükür ki erken davrandık. Bu tedbirleri aldık ve su sıkıntısı yaşamadık. Suyun bulanıklığıyla ilgili biz mümkün olduğunca en hızlı, en pratik müdahale yöntemleri ile bu yılı atlatmaya çalışıyoruz. Ama her yıl böyle bir sorunla karşılaşmıyorduk. Bu yıl daha çok kuraklık kaynaklı suların çekilmesinden hem yeraltı sularının hem akarsuların hem kaynakların kurumasından kaynaklı bir sorun yaşıyoruz ama hep beraber umut ediyorum zaten yayla mevsimine de iki hafta bir süre kaldı, çok büyük bir tahribat olmadan bunu atlatırız.”

Çamlıyayla’da yapılacak otopark projesine de değinen Seçer, önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağını söyledi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA