CHP’Lİ DÖVENCİ’DEN BAŞKAN SEÇER’E SİTEM | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ DÖVENCİ’DEN BAŞKAN SEÇER’E SİTEM



 

Haber Merkezi

 

CHP Mersin’de yerel seçimler sonrası baş gösteren muhalif krizi bitmek bilmiyor. Muhaliflerin önde gelen isimlerinden olan ve bir çok defa disiplin kuruluna sevk edilerek ihracı istenen Serhat Servet Dövenci ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yeniden karşı karşıya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 Yılı Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nda orman yangınları ile ilgili söz alan Dövenci, geçtiğimiz günlerde bin 200 işçinin çalıştığı fabrikasında da yangın çıktığını anımsattı.

Yangınla ilgili Başkan Seçer’i kendisini arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunmamakla eleştiren Dövenci, “Bin 200 çalışanın olduğu fabrikam yandı, Bakan aradı, Vali aradı, TOBB başkanı aradı, başkanımdan geçmiş olsun telefonu bekledim, olmadı.Daha önce de Covid geçirdiğimde beklemiştim o da gelmemişti. O zaman bu bir niyet meselesi denilmişti” diyerek sitemde bulundu.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA