“SÜPER LİGE ÇIKACAĞINIZA YÜREKTEN İNANIYORUM” | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

“SÜPER LİGE ÇIKACAĞINIZA YÜREKTEN İNANIYORUM”



 

Haber Merkezi

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Hentbol Kadınlar 2'nci Lig B Grup'ta sergiledikleri başarı ile namağlup şampiyon olarak 1'inci Lig’e yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Hentbol Takımını ziyaret etti.

Hentbol Kadınlar 2'nci Lig B Grup'ta sergiledikleri başarı ile namağlup şampiyon olarak 1'inci Lig’e yükselen ve yeni sezon hazırlıklarına Toroslar Beşyüz Kişilik Spor Salonunda devam eden temsilcimize başarılar dileyen Demir, bu sezon süper lig mücadelesi verecekleri Türkiye Kadınlar Hentbol 1’inci Liginde temsilcimize başarılar diledi.

 

12 YIL SONRA BÜYÜK BAŞARI

Geçtiğimiz sezon 2'nci Lig B grubunda oynadıkları play off karşılaşmalarında 6’da 6 yaparak 12 puanla namağlup şampiyonluk elde eden ve 12 yıl sonra gösterilen bu büyük başarı ile ilimizi Türkiye Kadınlar Hentbol 1’inci Liginde temsil edecek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol Takımını ziyaret eden İl Müdürü Demir, kulüp Başkanı Özgür Timur, takım antrenörleri ve sporcularla bir araya geldi.

 

“SÜPER LİGE ÇIKACAĞINIZA YÜREKTEN İNANIYORUM”

Sporcularla tek tek ilgilenerek bir süre sohbet eden Demir, şunları söyledi; “12 yıl aradan sonra Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligine yükselerek bizlere bu gururu yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyor, 1'inci Ligde başarılar diliyorum. Önümüzdeki sezon ilimizi temsil edeceğiniz Türkiye Hentbol Kadınlar 1'inci Liginde iyi sonuçlar alarak süper lige çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Genç bir kadroya sahipsiniz. Hedefinizi yüksek tutun. İnanırsanız başarırsınız. İl Müdürlüğü olarak devletimizin imkânları doğrultusunda sizlerin yanınızdayız. Ben son olarak bu başarının mimarı olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol takımının Sporcularını, yöneticilerini ve emeği geçen herkesi tekrardan tebrik ediyor, Süper lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur ise, desteklerinden ötürü Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür etti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA