“ÜSTÜ ÖRTÜLMESİN!” | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

“ÜSTÜ ÖRTÜLMESİN!”



 

Mersin'in merkez Yenişehir İlçesi Eğriçam Mahallesi’nde 11 Temmuz’da meydana gelen olayda Yasemin Dolunay (54) isimli kadın damadı Özgür E. tarafından üzerine benzin dökülerek yakılmıştı. Vücudunda 3. derece yanık oluşan Yasemin Dolunay, Mersin Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmış, şüpheli Özgür E. ise tutuklanmıştı.

 

“BACAĞINA VE KOLUNA DERİ NAKLI YAPILDI”

Yasemin Dolunay’ın kız kardeşi Işık Sıkı, vücudunda 3. derece yanık oluşan ablasının halen yoğun bakımda olduğunu belirterek “Yoğun bakımdan çıkmadı. Dün ayak üstü ve sol koluna deri nakli yapıldı. Şu anda kendisi konuşabiliyor. İyileşme sürecinde olduğu için başka bir tedavi uygulanmıyor” dedi.

Geçtiğimiz günlerde hastanın görüntülerinin yayınlanması nedeniyle hastane yönetimi ile problem yaşadıklarını anlatan Sıkı, “Bunu yapmasaydık üstü örtülecekti. Cani şu anda tutuklu. Biz bu olayın üstünün örtülmemesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“HASTANEDE PROBLEM YAŞADIK”

Tedavi sürecinde de hastanede büyük problemler yaşadıklarını anlatan Sıkı şunları söyledi:

“Hemşireler ve hasta bakıcılar bize yardım etmediler. Hala da etmiyorlar. Hastanın bakımı ile alakalı hiç kimse elini bile sürmek istemiyor. Biz bunları CİMER’e yazdık. İlk defa bugün doktor ablamın kızına güzel bir bilgi vermiş. Hasta bakıcılar hastamızın üst ve alt temizliği gibi konularla bu bizim işimiz değil kendiniz yapacaksınız diyorlar. Hemşireler yardım etmedi. Sadece hemşireler geldi ilacını verdi gitti”    

  

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA