AKDENİZ VE SİLİFKE’YE KESİNTİ UYARISI! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ VE SİLİFKE’YE KESİNTİ UYARISI!



 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun son olarak yaptığı yüzde 15 oranında elektrik zammıyla birlikte 2021 yılında yapılan zam oranı yüzde 22'yi buldu. Zamma tepkiler sürürken bitmek bilmeyen elektrik kesintileri de tepki çekiyor.

Toroslar EDAŞ’ın arıza, onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için yapılan ‘Planlı Bakım ve İyileştirme Çalışmaları Elektrik Kesintisi Programı’ belli oldu. Bu kapsamda Mersin’in; Akdeniz ve Silifke ilçelerinde 17 Temmuz tarihinde elektrik kesintileri yapılacak.

 

AKDENİZ’DE KESİNTİNİN ADRESİ KARADUVAR

İlk olarak Akdeniz ilçesinde kesintinin adresi Karaduvar Mahallesi olacak. Karaduvar’da 10:00 - 12:00 saat aralığında 6563, 6598, 6561 ve Dumlupınar Sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.

 

SİLİFKE’DE ATAYURT’A DİKKAT

Bir diğer kesintinin yaşanacağı ilçe olan Silifke’de de; 10:00 - 18:00 saat aralığında Çaltıbozkır Mahallesinde Sina Sokakta, 09:00 - 18:00 saat aralığında Atayurt Mahallesi Altınkum (Esenbel), Aşağı Kanal (Esenbel), Hüdede, Saray, Narenciye, Narenciye (Esenbel), Alparslan Türkeş (Esenbel) ve Tekfursazı Sokaklarında elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA