OGM GENEL MÜDÜR YARDIMCISI MERSİN’DE | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

OGM GENEL MÜDÜR YARDIMCISI MERSİN’DE



 

Haber Merkezi

 

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya ile İnşaat ve İkmal dairesi Başkan Yardımcısı İrfan Filik, makine ve ikmal yatırım ve cari programlarında yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Özkaya ve Filik’i Bozyazı-Yoğunduvar’da Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Tosun, Anamur ve Bozyazı Orman işletme Müdürleri ile şefler karşıladı.

Bölge Müdürü Akduman, yatırım programında bulunan “orman bölge müdürlüğü idare binası” yapımı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İki gün boyunca Anamur, Bozyazı, Gülnar ve Mut İşletme Müdürlüklerindeki 2021 yılı Makine ve İkmal programlarına ait çalışmaları incelendi.

Orman işletme müdürlüklerinde gündeme gelen konuların çözümlenmesi ile ilgili olarak Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya talimatlarını aktararak, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini belirtti. Ev sahipliğinden dolayı da Bölge Müdürü Kenan Akduman’a teşekkürlerini iletti.

 

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA