YENİ SPOR TESİSLERİ GELİYOR | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

YENİ SPOR TESİSLERİ GELİYOR



 

Haber Merkezi

 

Mersin’de yapılması planlanan yatırımlar ve bakım onarımı yapılacak tesisler bakanlıktan gelen heyet tarafından incelendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Etüt Proje Daire Başkanı Betül Ünsal, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Abdullah Çakmak ve Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Cafer Bozkurt ile birlikte kente gelerek, Mersin’de yapılması planlanan yatırımlar ve bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

 

OLİMPİK HAZIRLIK VE SPORCU EĞİTİM MERKEZİ GELİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte yapılması planlanan yatırımları yerinde inceleyen Daire Başkanı Betül Ünsal, bakım onarımı yapılacak Erdemli Atış Poligonu, Servet Tazegül Spor Salonu, Tenis Kompleksi ile mevcut Akdeniz Boks ve Eskrim Antrenman Salonu yerine yapılması planlanan Olimpik Hazırlık ve Sporcu Eğitim Merkezinde incelemelerde bulundu.

Daire Başkanı Ünsal, Mersin’de yapımı devam eden, yapılması planlanan ve bakım onarım ihtiyacı olan tesislerin en sağlıklı ve hızlı bir şekilde tamamlanması ve hizmete açılması için gerekli çalışmaların planlı bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

 

MİLLİ SPORCULARA TEBRİK

Mersin Tenis Kompleksi'ndeki incelemeler sırasında antrenman yapan Badminton Veteran sporcuları ile sohbet eden Ünsal, geçtiğimiz günlerde Ankara'da düzenlenen “14 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvasında” Türkiye şampiyonu olarak milli takıma seçilen Mersin TOHM Tenis sporcu Demir Halisdemir ve Antrenörü Cengiz Tan ile tanışarak, başarılı sporcumuzu tebrik edip başarı dileklerinde bulundu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA