BU CESARETİ NEREDEN VE KİMDEN ALDILAR? | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

BU CESARETİ NEREDEN VE KİMDEN ALDILAR?



 

Haber Merkezi

Mersin’de AVES A.Ş.’nin Karaduvar- Kazanlı Mahalleleri sınırlarında yaklaşık 2 bin 300 metre uzunluğundaki güzergahta boru hattı döşenmesi projesine Akdeniz ve Büyükşehir Belediye Meclislerinden onay çıkmadı.

Ayrıca konuyla ilgili firmanın MAN Adaları soruşturmasında adının geçmesinin gündeme getirilmesi ise mecliste tartışmalara neden oldu.

 

BORULAR DÖŞENMİŞ!

Belediyelerce projeye geçit verilemeyince konunun burada kapandığı düşünülse de öyle olmadı! Önceki gün Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nden aralarında Melis üyelerinin de olduğu bir grup söz konusu botu hattının yapılmak istendiği bölgede bir inceleme yaptı. Ve inceleme sonucunda Aves’in 2860 metre yeraltı akaryakıt boru hattı döşeme projesine izin çıkmazken, firmanın bürokratik süreç işlerken çalışmaları başlatıp, boruların yüzde 60-70’lik bölümünü döşediği ortaya çıktı!

İnceleme yapan temsilciler şaşkınlık içerisinde kalırken böylesine büyük bir çalışmanın kent yetkililerinin bilgisi dışında keyfi şekilde yapılması “Bu cesareti nereden ve kimden alıyorlar” sorularını akıllara getirdi.

 

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA