EMEKTAR AVUKATLAR PLAKET ALDI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

EMEKTAR AVUKATLAR PLAKET ALDI



 

Haber Merkezi

Mersin Barosu Başkanlığı, 5 Nisan Avukatlar Haftası kapsamında emektar meslektaşlarını plaket ile ödüllendirmeye devam ediyor. Daha önce kent merkezinde görev yapan 25’inci yılını doldurmuş avukatlar paket alırken dün de, meslekte 30 yılı geride bırakan emektar avukatlar plaket ile ödüllendirildi.

Adliye içerisindeki baro odasında düzenlenen törene; Mersin Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Faruk, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, avukatlar ve hakimler katıldı.

 

MESLEKTE 30. YILINI DOLDURANLARIN GURUR GÜNÜ

Törende; hukuk sistemi, adaletin tesisi ve ülke sorunlarının çözümü için meslekte 30 yıl mücadele eden; Av. Firdevs Çiğdem Us, Av. Mehmet Ferah, Av. Atike İlkbahar, Av. Murat Alan, Av. Özkan Dinçer, Av. Erdal Baltalı, Av. Hasan Yılmaz, Av. Sevim Küçük, Av. Muhammet Fatih Seyit, Av. Halil Rıza Ergün, Av. Cengiz Yıldız, Av. Alper Vural Özdoğan, Av. Ferhat Fazıl Çetin, Av. Serap İsmet Çakıroğlu, Av. Hüsnü Bekiroğlu, Av. Tunay Köksal, Av. Mehmet Özcan, Av. İlkay Mahanoğlu, Av. Hanifi Erkayhan, Av. Yeşim Antmen, Av. Alpay Antmen, Av. Orhan Oğuz Çetinkaya, Av. Kamil Veli Ak, Av. Füsun Yegül, Av. Ali Kamış, Av. Mehmet Fazıl Çetkin, Av. Sevil Özgüven, Av. Fazilet Akbulut, Av. Derviş Ahmet Us ve Av. Ayfer Dirim plaket aldılar.

Başkan Yeşilboğaz burada yaptığı konuşmada, “Mesleğimize, baromuza, ülkemizin hukuk sistemine sunmuş oldukları katkılardan ve vermiş oldukları emeklerden dolayı kendilerine bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ülkemizde hukuk sistemi her zaman için bizleri zorlamıştır. Zor ve meşakkatli bir yoldan geçerken ceremeyi en çok da serbest avukatlık yapan savunmanlar çekmiştir. Ülkenin demokrasisine, cumhuriyetin değerlerine, hukukumuza sunmuş oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyor, daha nice başarılı, hukuk dolu meslek yılları diliyorum” dedi.

 

TARSUSLU AVUKATLAR DA PLAKET ALDI

Mersin Barosu’nun plaket ödül töreni Tarsus’ta devam etti.Burada da Başkan Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu üyesi ve Tarsus ilçe temsilcisi Cihan Öktem ile birlikte, Tarsus Baro Odası ziyaret edilerek, meslekte 25, 30, 35, 40 ve 50. yılını dolduran avukatlara onur plaketi takdim edildi.

Törene katılan Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki ve Tarsus Adalet Komisyonu Başkanı Engin Koç, adaletin sağlıklı bir şekilde işlemesi için Mersin Barosu ile her daim birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye önem verdiklerini ifade ettiler.

Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz konuşmasında, savunma mesleğini adaletten ve hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz vermeden, bıkmadan, pes etmeden uzun yıllar icra eden, kişi hak ve özgürlüklerinin koruyucusu olan meslektaşlarımıza plaket vermenin onurunu yaşıyorum. Meslektaşlarımıza nice uzun meslek yaşamı diliyorum” dedi.

Daha sonra meslekte 25. yılını dolduran Av. Yusuf Işın, Av. Sertaç Hayta, Av. Abdurrahman Erol, Av. Bedriye Gül Özen, Av. Zübeyde Nüket Benli, Av. Ayşe Bostancı, Av. Servet Çopur ve Av. Atilla Ayar’a, meslekte 30. yılını dolduran Av. Mehmet Eyüp Benli ve Av. Hüseyin Özbaş’a, meslekte 35. yılını dolduran Av. Güner Ziylan’a, meslekte 40. yılını dolduran Av. Kazım Çataklı, Av. Ş. Esin Özkul, Av. İhsan Çalıcı’ya, meslekte 50. yılını dolduran Av. Ahmet Kemal Yurtsever ve Av. Necdet Aşkın’a plaketleri takdim edildi. Törenin ardından hep birlikte Avukatlar Haftası anısına pasta kesimi yapıldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA