ÇBK Mersin Avrupa’da fırtına gibi | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

ÇBK Mersin Avrupa’da fırtına gibi



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

FIBA Avrupa Kadınlar Ligi’nde temsilcimiz ÇBK Mersin, Yunan temsilcisi Olympiakos karşısında Atina’da oynanan maçta farklı kazandı. Avrupa’da rakiplerine oynadığı oyun ile gözdağı vermeye devam eden ÇBK Mersin’in ayak sesleri aldığı seri galibiyetler ile yankılanmaya devam ediyor. ÇBK Mersin Avrupa’da oynadığı 3 maçı da kazanarak zirvedeki yerini koruyor. Kadınlar Süper Ligine de olağanüstü bir başlangıç yapan ÇBK Mersin oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet alarak fırtına gibi esmeye devam ediyor. Hem Avrupa’da hem ligde zirvenin sahibi olan ÇBK Mersin bu geleneği sürdürmek istiyor.

 

ÇBK MERSİN OLYMPİKOS’U SAHADAN SİLDİ

ÇBK Mersin maça hızlı başlayarak daha etkili oynayan taraf olduğu için maçın ilk çeyreğini 18-15 önde tamamladı. Oynadığı muhteşem oyun ile 2. Çeyrekte farkı açmak için mücadele etse de Yunan temsilcisi Olympiakos’un gösterdiği direnç sonucu ilk yarıyı 39-36 üstünlükle bitirerek araya girdi. 3. Çeyrek inanılmaz ve hızlı bir başlangıç yapan ÇBK Mersin oyunun kontrolünü yavaşça eline alarak farkı açmaya başladı. Rakibine hiç şans tanımayan Çukurova ekibi son çeyreğe 16 sayı farkla 63-47 üstün girdi. Maçın son çeyreğinde artık bütün kontrolün ÇBK Mersin’de olduğu dakikalarda Yunan temsilcisi Olmpiakos’un farkı kapatmasına izin vermedi ve maçı 14 sayı farkla 81-67 kazanan taraf oldu. Aldığı bu muhteşem galibiyet ile Avrupa’da fırtına gibi esen potanın perileri B Grubu’nda 6 puan ile liderliğini taçlandırarak sürdürmeye devam etti.

Mersin’de inanılmaz bir maç oynayarak maçın yıldızı olan Natasha Howard 35 sayı, 9 ribaund, 2 asistlik katkı sağladı.

 

Salon: Barış ve Dostluk

 

Hakemler: Cecilia Montgomery-Toth (Macaristan), Zoran Mitrovski (Makedonya), Aurimas Borusas (Litvanya)

 

Olympiakos: Hempe 13, Raca 14, Lambert 11, Christinaki 10, Tobin 9, Pilakouta 2, Spyridopoulou, Syrra, Karlafti 3, Kollatou 5

 

ÇBK Mersin: Howard 35, Fauthoux 2, Araujo 14, Johannes 8, Samuelson 10, Anderson 10, Derin Yaya, Sinem Ataş 2, İlayda Güner

 

1. Periyot: 15-18

Devre: 36-39

3. Periyot: 47-63

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA