Mersin amatörde şok skorlar | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin amatörde şok skorlar



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Futbolun zirvesi olan Mersin Süper Amatör Ligi’nde 6. Haftada oynanan maçlarda şok skorlar alındı. Bu sene iki grupta 24 takımın mücadele ettiği ligde takımlar şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak mücadele edecek. Süper Amatör A Grubunda zirveyi Çukurova Birlik FK, Akdeniz Zirvespor ve Erdemli Belediyespor paylaşırken B Grubunda ise Karacailyas Veteranlarspor ve Tarsusgücü liderliği paylaştı.

 

ZİRVEDE KIYASIYA MÜCADELE

Süper Amatör A grubunda 6. Hafta maçları heyecan ve bol gol ile oynandı. Lider Çukurova Birlik FK deplasmanda oynadığı Taşucuspor maçında 23-0 gibi anormal farklı bir skorla kazanarak ligde averaj farkını açık ara eline aldı. Zirveyi yakından takip eden Erdemli Belediyespor ligden çekilen rakibi Mersin 33 FK karşısında 3-0 hükmen kazandı. Zirvenin bir diğer takipçisi Akdeniz Zirvespor deplasmanda Mersin Galataspor karşısında 4-0 gibi farklı bir skorla kazanan taraf oldu. Amatörde diğer maçlarda Erdemli Limonspor evinde Akdeniz Belediyespor karşısında 2-1 kazanan taraf oldu. Mersin Ormanspor ise deplasmanda Mut İdman Yurdu Belediyespor karşısında 4-1 kazanan taraf oldu. Mersin Demirspor ise ligden çekilen rakibi Anamur Muzspor karşısında 3-0 hükmen kazandı.

 

ZİRVEDE LİDERLER 1 PUANA RAZI OLDU

Süper Amatör B grubunda 6. Hafta maçları nefes keserek oynandı. Averajla lider durumda bulunan Karacailyas Veteranlarspor deplasmanda oynadığı Erdemlispor maçında 1-1 beraber kaldı. Zirveyi paylaşan Tarsusgücü ise deplasmanda oynadığı Bozyazı Belediyespor ile 1-1 beraber kaldı. Zirveyi paylaşan 2 ekipte bu hafta 1 puana razı oldu. Amatörde diğer maçlarda Silifke İdman Yurdu evinde Kuvayi Milliyespor karşısında 3-0 mağlup oldu. İçel Yolspor evinde rakibi İdman Yurdu 1925 Spor karşısında 8-3 gibi farklı bir skorla kazandı. Akdenizgücü evinde rakibi Mersin Camspor ile 0-0 golsüz beraber kaldı. Binevlerspor ise rakibi Atakent Gençlerbirliği karşısında 3-0 hükmen kazanan taraf oldu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA