BAL’da Mersin ekipleri dağıldı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

BAL’da Mersin ekipleri dağıldı



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Mersini temsil eden ekipler için işler yolunda gitmemeye başladı. Toplamda 14 takımın yarıştığı BAL’da Mersin ekiplerinden Homurlu 1951, Mezitli 33 Spor, Tarsus İdman Yurdu ve Anamur Belediyespor bu sezon TFF 3. lige çıkmak için mücadele edecekler.

 

MEZİTLİ BAL’DA FARK YARATIYOR

Süper Amatör’den şampiyon olarak yükselen Mezitli 33 Spor bu sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Liginde fark yaratıyor. Mezitli 33 Spor bu hafta evinde Kaş Kınıkspor karşında kazanarak 3 puanın sahibi oldu.  Mezitli baskılı ve iyi oynadığı maçta rakibi Kaş Kınıkspor karşısında evinde 3-2 kazanan taraf oldu. Sezona muhteşem bir başlangıç yapan ve rakiplerine gözdağı vererek yoluna devam eden Mezitli 33 Spor BAL’da oynadığı 3 maçıda kazanarak 9 puan ile zirve takibini çok yakından sürdürmeye devam ediyor.

 

ANAMUR DAĞILDI

Bölgesel Amatör Liginin dişli ekiplerinden Anamur Belediyespor son haftalarda oynadığı kötü oyun ile puan kaybetmeye devam ediyor. Manavgat deplasmanına giden Anamur ekibi mağlup olarak 0 puan ile evine dönüyor. Manavgat Atatürk Stadında oynanan maçta Anamur Belediyespor rakibi Manavgat Belediyespor karşısında oynadığı kötü oyun sonucunda 1-0 mağlup oldu. Son 2 haftada yaşanan puan kayıpları ile Anamur ekibinde moraller bozuldu. Anamur Belediyespor bu sonuçla ligde 4 puan ile 6. sırada yer alıyor.

 

HOMURLU 1 PUANI RAZI OLDU

Bölgesel Amatör Liginde fark yaratmak isteyen Homurlu 1951 Spor yeni sezonda yaptığı kötü başlangıca bu hafta son verdi. Deplasmanda aldığı 1 puan Homurlu ekibinin ligdeki ilk puanı oldu. Homurlu 1951 Spor’da işler hiç yolunda gitmezken deplasmanda alınan 1 puan az da olsa iyi geldi. Homurlu 1951 Spor deplasmanda Kumluca Belediyespor ile 1-1 beraber kaldı. Bu sonuçla Homurlu 1951Spor ligde 1 puan ile 13. Sırada yer alıyor.

 

TARSUS SİFTAH YAPTI

Geçen sene TFF 3. Ligden düşen Tarsus İdman Yurdu yeni sezonda oynadığı 3 maçta 1 puan alarak ligi küme hattında sürdürmeye devam ediyor. Yeniden eski günlerine dönmek isteyen Tarsus ekibinde işler bir türlü yolunda gitmiyor. Tarsus İdman Yurdu evinde taraftarının desteği ile oynadığı maçta rakibi 2 Eylülspor karşısında golsüz beraber kaldı. Bu sonuçla Tarsus İdman Yurdu ligde 1 puan ile 11. sırada yer alıyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA