Çukurova’da sıradaki rakip Zabiny Brno | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Çukurova’da sıradaki rakip Zabiny Brno



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Potanın perileri Kadınlar EuroLeague Avrupa sahnesinde sahaya iniyor. ÇBK Mersin evinde taraftarının desteğiyle Çekya ekibi Zabiny Brno’yu karşısında kazanmak istiyor.

B Grubu'nda bulunan ÇBK Mersin ilk hafta maçında Tango Bourges Basket karşısında kazanarak Avrupa’ya galibiyet ile başladı. Rakibi Zabiny Brno’yu ise ilk Avrupa maçını kazandığı için Mersin’e moralli geliyor. Kadınlar liginde en son Beşiktaş karşısında 1 sayı ile mağlup olan ÇBK Mersin Baş Antrenörü Victor Lapena maç sonrası yaptığı açıklamada “Beşiktaş maçını kaybettiğimiz için üzgünüz taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz. Çarşamba günü Zabiny Brno ile oynayacağımız EuroLeague maçını taraftarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Temsilcimiz EuroLeague'de 2. hafta maçını da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek ve zirvenin sahibi olmak istiyor. Avrupa’da adından bahsettirmek isteyen ÇBK Mersin, Çekya ekibi Zabiny Brno’yu 16 Ekim Çarşamba günü saat 18.30’da Servet Tazegül Salonunda konuk edecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA