Çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor



 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, okul öncesi eğitimin çocukların hayatındaki önemine dikkat çekerek, her çocuğun okul öncesi eğitim alması gerektiğini sık sık dile getiriyor. Mezitli Belediyesi’nin kreşlerinde yer alan uzman eğitim kadrosu ile çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor. Kreşler hem çocukların gelişimini hem de ailelerin çalışma hayatını destekleyerek büyük bir fark yaratıyor.

 

"EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR"

Başkan Tuncer, sık sık kreşleri ziyaret ederek öğrencilerle ve eğitimcilerle bir araya geliyor, eğitimin kalitesini yerinde inceliyor. Eğitim kadrosuna verdiği değeri her fırsatta dile getiren Tuncer, öğretmenlerin çocukların hayatındaki rolünün çok önemli olduğunu belirtiyor. "Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır" diyen Başkan Tuncer, Mezitli’deki kreşlerin sayısını artırmayı ve daha fazla çocuğa bu imkânı sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Tuncer, "Çocuklarımızın mutlu, sağlıklı ve özgüvenli bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir. Eğitim kadromuz, çocuklarımızın gelişimini en üst düzeye taşımak için büyük bir özveri ve sevgiyle çalışıyor. Geleceğimiz olan çocuklarımız için en iyi şartları sağlamak adına kreşlerimizin sayısını artırarak daha fazla aileye bu hizmeti ulaştıracağız" dedi.

 

“ÇOCUKLARIMIZI GÜVENLE EMANET EDİYORUZ”

Kreş hizmetinden dolayı teşekkürlerini ileten bir veli “Aileler için çok konforlu, çocuklarımızı güvenle emanet ediyoruz. Hem hijyenik hem de eğitimden çok memnunuz.” şeklinde konuştu

 

“DİĞER KREŞLERE GÖRE ÇOK DAHA UYGUN FİYATLI”

Fiyatların uygunluğuna değinen bir diğer veli “Çok mutluyum, arkadaşlarımdan ve çevremden duyduğum kadarıyla çok memnun olduklarını söyledikleri için tercih ettim. Diğer kreşlere göre çok daha uygun fiyatlı. Bu hizmet için belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hizmetlerin devamını diliyorum.” diye ifade etti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA