Amatör’de nefes kesen maçlar oynandı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Amatör’de nefes kesen maçlar oynandı



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Amatör futbolun zirvesi olan Mersin Süper Amatör Ligi’nde 4. hafta maçlarında takımlar gol oldu yağdı. Bu sene iki grupta 24 takımın mücadele ettiği ligde takımlar şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak mücadele edecek. Süper Amatör A grubunda liderliğin yeni sahibi Erdemli Limonspor oldu. B grubunda ise Karacailyas Veteranlarspor ve Tarsusgücü zirveyi paylaştı.

 

ZİRVENİN SAHİBİ ERDEMLİ

Süper Amatör A grubunda 4. Hafta maçları oynandı. Lider Erdemli Spor rakibi Anamur Muz

Spor’un ligden çekilmesinden dolayı hükmen kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Zirveyi yakından takip eden Akdeniz Belediyespor ise ligden çekilen Mersin 33 FK karşısında hükmen kazanan taraf oldu. Mut İdman Yurdu Belediyespor deplasmanda 11-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Mersin Ormanspor ise deplasmanda 4-2 kazanarak yükselişe geçti. İdman Yurdu 1923 Spor deplasmanda Mersin Demirspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla kazanarak zirveye göz kırptı. Erdemli Belediyespor ise evinde Akdeniz Zirvespor karşısında zorlu geçen maçta 1-0 kazanan taraf oldu.

 

ZİRVEDE ÇİFTE LİDER VAR

Süper Amatör B grubunda 4. Hafta maçları oynandı. Averajla lider durumda bulunan Karacailyas Veteranlarspor deplasmanda Silifke İdman Yurdu karşısında 3-1 kazanan taraf oldu. Zirveyi paylaşan Tarsusgücü ise deplasmanda İdman Yurdu 1925 Spor karşısında 6-1 gibi farklı bir skorla kazandı. Ligde çıktığı 4 maçın sonunda ilk galibiyetini alan İçel Yol Spor rakibi Atakent Gençlerbirliği’ni 14-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Erdemlispor evinde Akdeniz gücü ile 1-1 beraber kaldı. Ligin flaş ekiplerinden Bozyazı Belediyespor evinden Kuvayi Milliyespor karşısında 2-0 kazanan taraf oldu. Mersin Camspor ise deplasmanda Binevlerspor karşısında zorlu geçen maçta 1-0 kazanan taraf oldu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA