Orman ürünleri barkod uygulamasıyla takip edilecek | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Orman ürünleri barkod uygulamasıyla takip edilecek



 

Haber Merkezi

 

Orman Genel Müdürlüğü, işletme ve pazarlama ile orman zararlılarıyla mücadele faaliyetlerinde taşra teşkilatı birimlerince kullanılacak olan el terminalleri, pilot bölge olarak seçilen Mersin Orman Bölge Müdürlüğü üretim sahaları ve satış depolarında test edildi.

Mersin OGM toplantı salonunda verilen teorik eğitime, Bölge Müdürü Rifat Ataş, Orman Endüstri Mühendisi Caner Türker, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Necati Kulak, İşletme Müdürü Kenan Çetin, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları katılım sağlarken eğitimin ardından arazide uygulamalı olarak bilgiler aktarıldı. Arazide yapılan eğitim sırasında genel müdürlük tarafından gönderilen farklı marka ve modeldeki cihazlar da test edildi.

Yapılan ORKOD uygulaması ile birlikte orman ürünlerinin damgadan başlayarak, yarı mamul haline gelinceye kadar geçen sürede bir yandan takibi sağlanırken, kayıt altına alınıp usulsüzlüklerin de önüne geçilmesi bekleniyor.

ORKOD uygulamasıyla üretim ve e-satış uygulamasının entegrasyonu hem üreticilerin hem de alıcıların işlerinin kolaylaştırırken, sektördeki dijital dönüşümünde önünü açacağı öngörülüyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA