Babasının odaya kilitlediği Ehlinaz nasıl öldü? | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Babasının odaya kilitlediği Ehlinaz nasıl öldü?



 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Silifke ilçesi Akçakurt Mahallesi’nde yaşayan Ehlinaz Kılınçarslan, iddiaya göre odasının balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Jandarma, olay yeri tespit tutanağında Ehlinaz’ın odasının kapısının kilitli olduğunu ve çocuğun demirlere tutunarak yukarı tırmanmaya çalıştığını belirtti.

Sağlık ekipleri de Ehlinaz’ın düştüğünü gören komşuların ihbarıyla olay yerine ulaştı. Hastaneye sevk edilen çocuk, kurtarılamadı.

Olay sırasında evde olan baba Mehmet Kılınçarslan, kızının odasında ders çalışmak için yalnız kalmak istediğini ve kapıyı kilitlediğini öne sürdü: “10-15 dakika sonra kapıyı açmadığı için endişelendim. Kapıyı açtığımda Ehlinaz’ı odada bulamadım. Balkona baktım, kızım aşağıda yatıyordu. Hemen aşağıya indim.”

 

ANNE: “ÖLÜM ŞÜPHELİ, OTOPSİ YAPILMADI”

Gürcistan’da yaşayan anne Gonca Kılınçarslan’ın ise Ehlinaz’ın ölümüyle ilgili şüpheleri var. Anne Kılınçarslan, kızının yükseklik korkusu olduğunu ve balkona asla çıkmayacağını belirtti. “8 yaşındaki bir çocuk nasıl balkondan düşer?” diye soran anne, çocuğun yalnız kalmaya korktuğunu ve uyumadan önce bile odanın ışığını kapatmadığını aktardı.

Anne Kılınçarslan, eşi Mehmet Kılınçarslan ile onun 39 yaşındaki oğlundan şüphelendiğini söyleyip “Kızımın otopsisinin yapılmasını istiyorum. Eşimin, otopsi yapılmaması için imza attığını öğrendim. Babasının her gün başka yalanına şahit oluyorum” dedi.

 

“EHLİNAZ’IN TELEFONUNDA ŞİDDETİN İZLERİ VAR”

Çocuğun şiddet görmüş olabileceğini söyleyen anne Kılınçarslan, “Eşimin, kızımın telefondaki fotoğrafları silerken gördüm. Kızımın kendini çektiği bazı karelerde şiddet gördüğüne dair izler vardı. Ehlinaz’ın ne yaşadığını öğrenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ölü muayene raporunda, Ehlinaz’ın sol köprücük kemiğinde ve kaburgalarında kırıklar olduğu ve buna bağlı akciğer sönmesi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Çocuğun sırt, kol ve bacak bölgelerinde de çeşitli morluklar ve yaralanmalar tespit edildi.

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma sürüyor. Gonca Kılınçaslan’ın avukatı Abdurrahman Karabulut konunun takipçisi olacağını bildirdi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA