Futbol şöleni başlıyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Futbol şöleni başlıyor



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Süper Amatörde 2024/2025 sezonun açılışını 20 Eylül’de yapıyor. Amatör futbolun zirvesi olarak bilenen ve katılan takımlar son ana kadar muhteşem mücadele gösterdiği ligde taraftarlar için futbol heyecanı başlıyor.

Süper Amatör A grubunda açılış maçı 20 Eylülde saat 16.30’da Mersin Demirspor ile Mersin Galataspor arasında Seyfi Ali Türkoğlu Stadında oynanacak. Mersin’de futbol şölenin başladığı Amatör ligde haftanın diğer maçları ise şu şekilde;

21 Eylül Cumartesi günü saat 16.30’da Mersin Ormanspor ile Mersin 33 FK, Akdeniz Zirvespor ile Taşucuspor karşılaşacak.

22 Eylül Pazar günü ise saat 16.30’da Mut İdman Yurdu Belediyespor ile Erdemli Limonspor, Çukurova Birlik FK ile Erdemli Belediyespor ve günün son maçında Anamur Muzspor ile Akdeniz Belediyespor karşılaşacak.

Süper Amatör B grubu ise 21 Eylül Cumartesi günü saat 16.30’da Silifke İdman Yurdu ile Binevlerspor, Mersin Camspor ile İdman Yurdu 1925 Spor maçları ile açılış yapacak.

22 Eylül Pazar günü ise saat 16.30’da Karacailyas Veteranlarspor ile İçel Yolspor, Kuvayi Milliyespor ile Tarsusgücü, Atakent Gençlerbirliği ile Erdemlispor ve Akdenizgücü ile Bozyazı Belediyespor arasında oynanacak maçlar ile sona erecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA