‘İhtiyaç sahibi öğrenci ailelerimizin destekçisi oluyoruz’ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

‘İhtiyaç sahibi öğrenci ailelerimizin destekçisi oluyoruz’



 

Haber Merkezi

 

Eylül ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştiren Silifke Belediyesi, almış olduğu kararla, maddi yardıma ihtiyacı olup 5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıfta öğrenim gören öğrenci ailelerinin yüzünü güldürdü.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, nakdi yardımların ihtiyaç sahibi öğrenci ailelerine, 9 ay süresince her ay düzenli olarak verileceğini ifade etti.

Ekonomik sıkıntılar içerisinde olup çocuklarını okutmaya çalışan ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak nakdi yardım önergesi, Eylül ayı meclis toplantısında oy birliğiyle kabul edildi.

 

‘İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİ AİLELERİMİZİN DESTEKÇİSİ OLUYORUZ’

Olağan meclis toplantısında alınan nakdi yardım kararı ile ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Ekonomik sıkıntılar içerisinde okumaya çalışan 5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile ailelerini, bir nebze de olsa rahatlatacak olan nakdi yardımlarımızı, önceki dönemimizde olduğu gibi bu dönemde de sürdürmeye karar verdik. Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başvurular alınmakta olup, ailelerimize 9 ay boyunca toplam 13.500 TL yardım yapacağız. Bu yardım ilçe sınırlarımız içerisinde ikamet eden, maddi olanakları kısıtlı 5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıfta okuyan ihtiyaç sahibi öğrenci ailelerine yönelik yapılacak bir yardımdır. Bu yardımlar ile maddi olanakları kısıtlı olan öğrencilerimizin eğitim hayatlarına destek olabilmeyi hedefliyoruz. Yardımlarımızın geri ödemesi yoktur. Öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerine odaklanmaları ve başarıları ile bizleri gururlandırmalarıdır. İmkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA