Tarsus Belediye başkanının makam odasındaki eşyalar haczedildi | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsus Belediye başkanının makam odasındaki eşyalar haczedildi



 

Hediye Eroğlu

 

Borç yüzünden dolayı Tarsus İcra Müdürlüğü memurları belediyeye giderek, haciz işlemi uyguladı. Başkanın makam odasındaki eşyalar haczedilirken, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç duruma tepki gösterdi. Boltaç, “11 Eylül 2024 tarihinde icra müdürlüğü memurları, Avukat İsmail Gökmen eşliğinde makam odamıza gelerek muhafaza işlemini uygulamak istediklerini bildirmişlerdir. Belediyemiz Hukuk Müdürlüğü tarafından 3 aylık süre gelen uzlaşma isteklerimiz icra dosyaları vekili tarafından reddedilmiş, kısmı ödemeler yapılmasına rağmen kötü niyetli olarak başkanlık makamı içerisinde bulunan eşyalar haczedilmiştir. Tarsus Belediyesi Başkanlığının Avukat İsmail Gökmen’in vekil olduğu dosyalara toplam ana para borcu 5 Milyon 476 Bin 500 TL’dir. Ancak bu ana para icraya verilerek kötü niyetli olarak 10 Milyon 800 Bin TL’ye çıkarılmıştır. Belediyenin kıdem tazminatını alacak bütün işçilere eşit ödeme yaptığı dikkate alınarak yine eşit taksitli ödeme yapma talebinden bulunmasına rağmen yine bu talep kabul edilmemiş ve icra işlemlerine başlanmıştır” diye konuştu.

 

“YAPILAN İCRA İŞLEMLERİ ART NİYET TAŞIYOR”

Yapılan icra işleminin art niyet taşıdığını iddia eden Boltaç, “1 Nisan 2024 tarihinden bu yana Tarsus Belediyesi, Tarsus’ta yaşayan her bir vatandaşın evidir. Bugün Tarsus Belediyesi başkanlık makamında yapılan bu haciz yalnızca Tarsus Belediyesi’ne değil, her bir vatandaşımıza yapılmıştır. 10 Milyon 800 Bin TL’lik bir borcun başkanlık makamından başkanın koltuğunu, sandalyesini, masasını götürerek tahsil edilemeyeceği herkesin bildiği bir gerçektir. Bu bir itibarsızlaştırma projesidir. Biz itibarımızı ne oturduğumuz koltuktan ne makamdan alıyoruz. Biz dün olduğu gibi bugün de tüm engellemelere rağmen daima Tarsus’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiçbir olumsuzluk bizi engelleyemez” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA