Anamur Belediyespor yönetimi istifa etti! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Anamur Belediyespor yönetimi istifa etti!



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) başlamasına az bir süre kala takımlar hazırlıklarını tamamlama çalışmalarını sürdürürken Mersin’in Anamur ilçesinden beklenmedik bir haber geldi. Yeterli desteği bulamamaktan dert yanan Anamur Belediyespor Kulübü yönetimi, istifa kararı aldığını açıkladı.

 

“BORÇLARI ÖDEDİK TAKIMI BAL’A ÇIKARDIK”

Yazılı bir açıklama yapan Anamur Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şen, “Yaklaşık 4 yıldır Anamur Belediyespor Kulübü yönetim kurulu olarak şehrimizin takımına gece gündüz demeden emek ve gayret verdik. Yönetime geldiğimizde takımımızın öncelikle kamuya olan borçlarını ödedik. Daha sonrasında ise Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımımızı bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e çıkardık. Aynı zamanda 2 senedir de sürekli zirveye oynayan ve hedefi 3. Lig olan bir kulüp inşa ettik.

 

“İŞ DÜNYASINDAN YETERLİ DESTEĞİ GÖREMEDİK”

Ancak gelinen süreçte ilçemizin değerli iş adamlarından ve esnaflarından yeterli desteği göremedik. 4 yıl boyunca maddi ve manevi her anlamda emek veren yönetim kurulu olarak da ilçe halkımızın desteğini yeteri kadar yanımızda göremememizden ve önceki yıllardaki gibi ciddi manada maddi destek verebilecek sponsor bulamamamızdan dolayı ve ayrıca bu görevi yapabilecek yeni arkadaşlarımıza da yol açmak amacıyla; istifa etme kararı almış bulunmaktayız.

Biliyoruz ki; bu şehrin takımına sahip çıkabilecek birçok Anamurlu veya Anamurspor sevdalısı taraftarımız, iş adamımız, esnafımız ve hemşerimiz var. Yönetim kurulu olarak; bundan sonra da takımımıza olan maddi ve manevi desteğimizin hiçbir zaman bitmeyeceğini yeni gelecek olan yönetimin her zaman arkasında olacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla bildiririz” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA