Mersin hizmet bekliyor meclis siyaset yapıyor! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin hizmet bekliyor meclis siyaset yapıyor!



 

Hediye Eroğlu

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Olağan Toplantısının 1. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da yapıldı. İlçelerden gelen yoğun hizmet taleplerinin öne çıktığı toplantıda ‘genel siyaset’ yapılması tartışmalara neden oldu.

 

CHP’DEN YEREL MECLİSTE GENEL SİYASET

CHP’nin ilçe meclislerinde olduğu gibi eğitimin sorunları ile ilgili basın açıklaması okuyarak genel siyaset yapması tartışma yarattı. AKP’liler buna tepki göstererek, Başkan Vahap Seçer’e, sık sık meclise yaptığı genel siyaset uyarısını anımsattı.

Seçer ise “Adaletimden kimsenin şüphesi olmasın” diyerek, genel siyaset yapma uygulamasını geçen dönem kendilerinin tepkisine rağmen Cumhur İttifakının başlattığını söyleyerek, CHP’nin açıklamasını savundu.

 

HİZMET İSTENEN SEÇER, İKTİDARDAN DESTEK İSTEDİ

Seçer, hizmet taleplerine ilişkin ise iktidar partisine mensup belediye meclis üyelerini ve kent siyasetçilerini kendine destek olmaya çağırarak, “Altyapı yatırımları ucuz yatırımlar değil. Meclise 70 milyon Avro’luk bir liste getirdim. Geçen toplantıda sizden yardım istedim daha doğrusu sizi göreve davet ettim. Bu hepimizin görevi. Ben hafta sonu Ankara’daydım. Pazar günü devlet görevlileri ile görüşmeler yaptım. Kimseden para istemiyoruz. Her şeyi hazırladık. Cumhurbaşkanlığında dosyamız. Batıdan doğuyu kadar 70 milyon Avro’luk projemizi sayın cumhurbaşkanı yatırım programına aldığı andan itibaren Avrupa’nın kalkınma bankaları parayı serbest bırakacak ve hadi ihaleye çıkın diyecekler. Ne kadar para o kadar yatırım. Herkes görevini yapsın. Ben bu hafta STK’larla bir toplantı rica ettim. Bunları anlatacağım. Biz de şu görüş var; ‘Mersin’e kimse sahip çıkmıyor, bir araya gelemiyoruz Antep, Konya ne güzel yapıyor’. Biz neden yapmıyoruz. Yerel siyasetçiler, genel siyasetçiler bunlardan yardım isteyelim. Bir başıma ben zorlanırım. Sizden destek bekliyorum” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA