Mezitli ve Yenişehir’i unuttu Erdemli’yi gözüne kestirdi! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mezitli ve Yenişehir’i unuttu Erdemli’yi gözüne kestirdi!



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de özellikle son yıllarda CHP’li Mezitli ve Yenişehir Belediyelerinin çok sayıda yüksek katlı binaya geçit vermesi tepkilere neden olurken, Büyükşehir Belediye Başkanı Vhaap Seçer, gözüne Erdemli’yi kestirdi.

Erdemli’de geçmiş Dönem MHP’li İlçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu üzerinden örnek vererek, MHP’li mevcut Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara’yı uyaran Seçer, Erdemli’nin güneyindeki yüksek katlı yapıları kast ederek; “Orada usulüne uygun yapılmayan yapılar varsa hiç gözünün yaşına bakmayız, indiririz aşağıya. Siz göreve yeni geldiniz. Bunlar çok netameli konular. Bu konulara dikkat etmeliyiz” şeklinde konuştu.

 

“İFŞA EDECEĞİZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2024 Yılı Eylül Ayı Birinci Birleşim Toplantısı’nda konuşan Seçer, “Erdemli! Sayın Başkan (Mustafa Kara) bu konuda size büyük görev düşüyor. Biz geçen yıl, şimdi Sayın Eski Başkan’ın (Mükerrem Tollu) gıyabında da konuşmak gibi olmasın, bize yakışık almaz ama bazı gerçekleri de ortaya koymamız lazım. Bürokratlarımın bana aktardıkları üzerinden söyleyeyim; biz yeterli iletişimi sağlayamadık” dedi.

Seçer, konuşmasının devamında; “Bakın ben batıya doğru giderken arabada sol tarafa bakmıyorum, çünkü o binaları görünce inanın tansiyonum yükseliyor. Ben buradan bir kez daha uyarıyorum. Orada usulüne uygun yapılmayan yapılar varsa hiç gözünün yaşına bakmayız, indiririz aşağıya. ‘3 kat fazla çıktım, günahtır, af çıkar, lütfen göz yum’ hiç gözünün yaşına bakmayız! Buradan kendi imar dairemi de uyarıyorum; bu konuda sıkı çalışıyorlar ve süratle illegal çalışmalara müdahale edeceğiz ve bunu da ifşa edeceğiz. Çünkü diğerlerine de ders olsun. Hem de firmanın, müteahhidin ismiyle yapacağız bunu. Giderken görmüyor musunuz neler oluyor, neler yapılıyor. Samimi söylüyorum, siz göreve yeni geldiniz. Bunlar çok netameli konular. Bu konulara dikkat etmeliyiz” ifadelerine yer verdi.

 

“BİREYSEL DEĞİL BÖLGESEL İMAR PLANI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara ise “Sizinle daha önce görüştük Erdemli’nin imar planı alakalı ve sizinle aynı hassasiyette olduğumuzu ifade etmiştik. Bireysel değil bölgesel imar planı üzerinde birlikte çalışacağımızı daha öncede ifade etmiştim” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA