MSK’da kötü performans sürüyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MSK’da kötü performans sürüyor



 

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Mersin Spor Erkek Basketbol Takımı, 10 yıl aradan sonra mücadele edeceği Süper Lig öncesi parkeye indiği Bursa Cup'ta ikinci maçını da kaybetti.

İlk olarak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ONVO Büyükçekmece ile karşılaşan Mersin Spor, çekişmeli geçen maçın ilk periyodunu 21-21 berabere tamamlarken, üçüncü periyot 44-42, üçüncü periyot ise 57-56 Büyükçekmece'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Son çeyrekte oyunun temposunu artıran Büyükçekmece Basketbol, farkı çift hanelere taşıyarak maçı 84-72 kazanmayı başardı.

Bu maçından ardından Barış Gençlik ve Spor Merkezi'nde Bursaspor karşısına çıkan Mersin ekibi, bu karşılaşmadan da 86-80 mağlup ayrılarak turnuvadaki ikinci maçından da yenilgiyle ayrılan taraf oldu. Bursaspor, 16 puan farktan dönerek maçı alırken, Mersin’in buradan oyun kaybetmesi büyük tepki çekti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA