Mersin kamplarına gelen gençler uğurlandı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin kamplarına gelen gençler uğurlandı



 

Haber Merkezi 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, Türkiye'nin 81 ilinden 2024 yılı Ulusal Yaz Dönemi Mavi Deniz Gençlik Kamplarına gelen gençleri yolcu etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Akkum, Yıldırım Beyazıt, Maliye, Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy ve Altuğ Verdi 2024 yılı Ulusal Yaz Dönemi Mavi (deniz) Gençlik Kamplarında kalan gençleri Mersin İl Müdürü Göksun Öz ile birlikte evlerine uğurlayan Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, kısa bir de konuşma yaptı.

Ulusan, “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce yürütülen Ulusal Yaz Dönemi Mavi (deniz) Gençlik Kamplarımızda sizleri misafir ettik. Bu kamplarımızda kamp sorumluları, kamp liderleri ve gönüllü kamp liderleri koordinasyonunda, tekne turu, sosyal ve kültürel gezi ve aktiviteler, tiyatro, müzik, voleybol, basketbol, badminton, futbol, oryantring, okçuluk, mini golf, sokak oyunları, kitap okuma, halk oyunları, el sanatları ve deniz etkinliği gibi birbirinden eğlenceli aktivitelere katıldınız.

81 İlden gelen siz kıymetli gençlerimiz farklı kültürler ile tanışarak bir kardeşlik iklimi ile gönül bağı kurarak, yeni arkadaşlıklar, dostluklar ve yeni tecrübeler edindiniz. Kamp dönemi boyunca sizlere ev sahipliği yapan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Göksun Öz’e sizlerin huzurunda Türkiye’nin en büyük Mavi (deniz) gençlik kamplarında sizler gibi yaklaşık 60 bin gencimizi sorunsuz bir şekilde misafir ettiği için teşekkür ediyorum.

Sevgili gençler sizlere iyi yolculuklar diliyorum. Kendinize iyi bakın ve ailelerinize bizlerden çok selam götürün yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA