Gözler bu alımlarda! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Gözler bu alımlarda!



 

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle okullarda istihdam edilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında Mersin’de 2 bin 100 personel alacak. İl genelini kapsayan ve 4 Eylül’de başlayan program başvurusu 8 Eylül’de sona erecek.

 

EN FAZLA ALIM AKDENİZ’DE

Program kapsamında; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 358, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 315, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 130, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 178, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 300, Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 80, Mut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 110, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 215, Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 25, Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 169, Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 140 Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 50 ve Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 30 kişi alınacak.  

Program 9 Eylül 2024 Pazartesi başlayacak ve 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Başvurular e Devlet üçerinden veya İş-Kur'a şahsen yapılacak.

 

TORPİL İDDİASI BU YILDA GÜNDEM DE!

Ancak her yıl olduğu gibi bu yılda alımlarda torpil yapıldığı iddiaları sosyal medyada öne çıkan konu oldu! Sosyal medya platformları üzerinden konuyla ilgili yapılan paylaşımlarda günlük 568 TL yevmiye ile sadece sağlık sigortası kapsamında yapılacak alımlar için siyasi partilerce listeler hazırlandığı öne sürüldü. Özellikle Cumhur İttifakına yönelik torpil iddiaları gündeme gelirken, vatandaşlar alımları şeffaf bir şekilde yapılması için yetkilileri göreve çağırdılar.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA