Yok birbirinizden farkınız! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Yok birbirinizden farkınız!



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in çocuklara çanta yardımı ve AKP Milletvekilleri Nureddin Nebati ile Ali Kıratlı’nın yetim ve öksüzleri sevindirdiği etkinliklerden boy boy fotoğraf paylaşması kamuoyunda ‘teşhir’ olarak yorumlanarak tepki çekti.

 

AKP’DEN YETİM VE ÖKSÜZ PAYLAŞIMI

AKP Mersin Milletvekilleri Nureddin Nebati ile Ali Kıratlı, partinin düzenlediği programda yetim ve öksüzlerle bir araya geldi, hediyeler dağıtarak, çocukları sevindirdi.

Bu etkinliğe dair görseller partiye ait resmi sosyal medya platformlarından ve partililerce yapılan paylaşımlarla kamuoyuna duyuruldu. Partinin yaptığı paylaşımda, “Önceki dönem hazine ve maliye bakanımız, Mersin vekilimiz sayın Nureddin Nebati, Vekilimiz Ali Kıratlı, İl Başkanımız sayın Adem Aldemir, il kadın kolları yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte soframızı yetim ve öksüz kardeşlerimizle paylaştık. Dualar okuduk ve çocuklarımızla sohbet ettik” denilerek, hediye dağıtımı fotoğraflarına yer verildi.

 

SEÇER BOY BOY FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer de, “İlk Çantam” projesi kapsamında Erdemli İlçesi’nin Çeşmeli İlkokulu ve Tömük Yeşildere İlkokulu’ndaki 1. sınıf öğrencilerine içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan okul çantası desteğinde bulunduğu etkinliğe dair boy boy fotoğraf paylaşarak, yardım alanları teşhir etti.

Kent genelinde ilköğretime başlayan yaklaşık 37 bin çocuk olduğunu dile getiren Seçer, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilköğretime başlayan her 2 çocuktan birine çanta desteği veriyoruz. Daha çok düşük gelirli ailelerin yaşadığı bölgeleri tercih ediyoruz. Bu yıl da 218 okulda 19 bin çanta dağıtacağız” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA