Silifke’den, MMO ile asansör denetim protokolü | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke’den, MMO ile asansör denetim protokolü



 

Haber Merkezi

 

Mersin’de Silifke Belediyesi ile Makina Mühendisleri Odası (MMO) Asansör Kontrol Merkezi arasında "Asansörlerin Yıllık Periyodik Kontrolü Hakkında Protokol" imzalandı.

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği kapsamında asansörlerin yıllık periyodik kontrolünün A Tipi Muayene Kuruluşu tarafından yapılması gerekirken, Makine Mühendisleri Odası (MMO= belediyeler ile işbirliği protokolü imzalamaya devam ediyor.

Mersin’de Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla Belediyeleri ile asansör periyodik kontrolleri protokolleri bulunan MMO Mersin Şubesi son olarak, Silifke Belediyesi ile de protokol imzaladı.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut; kurumsal yapısı ve deneyimli kadrosu ile güven veren, kamuoyuna tarafsız ve ilkeli bir şekilde hizmet veren MMO ile protokolü geçmişte olduğu gibi yeniden imzalamış olmaktan mutluluk duyduğunu, meslek odalarının sahip oldukları bilgi ve birikime duyulan güvenle birlikte yürütülecek çalışmaların zamanla artacağını ifade etti.

MMO Mersin Şube Başkanı İsmail Oğuz da, kamu yararı gözeten akademik meslek odası olduğunu belirterek, kar amacı gütmeden şeffaf çalışma şartlarına sahip MMO Asansör Kontrol Merkezi ile işbirliği içinde olmasından dolayı Mustafa Turgut’a hem kamuoyu adına hem meslektaşları adına teşekkür etti.

Oğuz, “Ayrıca bu protokolün imzalanma aşamasına gelinceye kadar olan süreçte emek veren Silifke Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Emin Zahir Okdemir'e, Yürütme Kurulu Üyelerine ve çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile diğer İlçe Belediyelerimize de seslenmek istiyoruz. Kar amacı gütmeyen şeffaf yönetilen Makina Mühendisleri Odası ile asansör periyodik kontrol protokolü imzalamaya davet ediyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

İmzalanan bu protokol ile önümüzdeki 4 yıllık süreçte Silifke Belediyesi sınırları içerisinde kalan asansörler Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi tarafından kontrol edilecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA