‘Mahallemiz çok büyük bir sıkıntıdan kurtuldu’ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

‘Mahallemiz çok büyük bir sıkıntıdan kurtuldu’



 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarları veya vatandaşların şikâyeti, kimi zaman yapı da sahibinin talebi üzerine ilçe sınırları içerisinde bugüne dek yüzlerce metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Ekipler, son olarak Kiremithane Mahallesi 4402 sokak üzerinde bulunan ve yasal süreci tamamlanan; 3 katlı, çok eski ve sahiplerince terk edilmiş metruk binanın kontrollü şekilde yıkımını yaptı. Yıkım öncesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çevre güvenliğini aldı. Ardından ağır iş makineleri desteğiyle binayı yıkan ekipler, aşırı toz oluşumunu önlemek için de arazözden sürekli tazyikli su sıktı.

 

“MAHALLEMİZ ÇOK BÜYÜK BİR SIKINTIDAN KURTULDU”

Metruk binanın yıkımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kiremithane Mahallesi Muhtarı Doğan Bilyeli; uzun zamandır terk edilmiş binaya yer yer kimliği belirsiz kişilerin yerleştiğini, bu nedenle de mahalle halkının huzursuz olduğunu dile getirerek; “Aşağı yukarı 1 buçuk yıldır bu binaya gelen gidenin haddi hesabı yoktu.

Uyuşturucu bağımlıları mı dersiniz kaçak göçmenler mi dersiniz? Biz bu durumu gerekli yerlere de bildirdik. Son olarak da Akdeniz Belediyemize gittik, gerçekten çok duyarlı davrandılar ve bizi çok büyük bir sıkıntıdan kurtardılar. Kiremithane Mahallesi adına, Akdeniz Belediyemize ve yıkımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA