Tarsus’un şampiyonu Aliefendioğlu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsus’un şampiyonu Aliefendioğlu



 

Haber Merkezi

 

Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın final maçında Aliefendioğlu Mahallesi, Meşelik Mahallesi’ni 4-2’lik skorla mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Meşelik Mahallesi ikinci, Bahşiş Mahallesi ise Göçük Mahallesi ile karşılaşarak turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa, madalya ve ödülleri takdim edildi. Final maçında şampiyon olan Aliefendioğlu takımı, ödüllerini Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’tan aldı. Başkan Boltaç, turnuva sonunda yaptığı konuşmada, şampiyon Aliefendioğlu Mahallesi’ni tebrik ederek, turnuvaya katılan tüm takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca, turnuvanın amacının köyler arasında dayanışmayı ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu vurgularken, sporun sosyal bağları güçlendiren önemli bir araç olduğuna da dikkat çekti.

 

“BUNDAN SONRAKİ HER YIL FUTBOL TURNUVALARININ DEVAMI OLACAK”

Turnuvanın Tarsus’a çok yakıştığını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç “Final maçını finale yakışır bir yerde oynamak istedik.İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne talepte bulunduk. Müdürümüzde bu konuda bizi kırmadı.Ekinliğin olmasında emeği geçen herkese öncelikle teşekkür ediyorum.Keyifle izledik. Turnuvamızın devamı gelecek. Uzun yıllardır yapılıyordu ama sekteye uğramıştı.Bundan sonraki her yıl futbol turnuvalarının devamı olacak. Asıl mesele, birlik ve beraberlik ruhunu aktarabilmek. 39 mahallemiz 96 maç yaptı. Çok şükür sorunsuz, güzel bir şekilde bitirdik. Bence Tarsus bunu başardı.” dedi.

 

“HAYATIMIZDA ANLATACAĞIMIZ GÜZEL BİR ANI OLDU”

Turnuvaya katılan Aliefendioğlu Oyuncusu “Karşı takımı tebrik ediyorum, ellerinden geleni yaptılar. Umarım seneye başarılı olurlar. Bizim içinse hayat anlardan ibaret. Hayatımızda anlatacağımız güzel bir anı oldu.” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA