Mersinli sporcu yurda gümüş madalya ile döndü | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersinli sporcu yurda gümüş madalya ile döndü



 

Haber Merkezi

 

Paris 2024 Paralimpik Oyunlarını F57 Cirit Atma branşında 49.97 atarak gümüş madalya ile tamamlayarak bizleri gururlandıran Mersinli sporcumuz Muhammet Khalvandi ve kurum Antrenörümüz Zübeyde Yıldız Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, tarafından Çukurova Uluslararası Havalimanı'nda karşılandı.

Fransa’nın başkenti Paris'te düzenlenen Paralimpik Oyunları Para Atletizm F57 Cirit Atma branşında mücadele eden Mersinli milli sporcu Muhammet Khalvandi, 49.97'lik derecesiyle Olimpiyat ikincisi olan sporcu ve Antrenörü Zübeyde Yıldız, Çukurova Uluslararası Havalimanı'nda Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memet Öztürk, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri Vedat Akyar, Emel Eray ve Emine Toros, TOHM ve SEM sporcuları ile kurum antrenörleri tarafından coşku ile karşıladı.

Karşılandığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Milli sporcu Muhammet Khalvandi, "Öncelikle yeni Müdürümüz Goksu Öz'e, Osman Yıldızbakan ve Vedat Akyar müdürlerim ile Zübeyde hocama çok teşekkür ediyorum. İki yıldır Zübeyde hocamla beraber çok çalıştık. Her gün antrenman yapıyoruz. Bu gece bizi karşılamaya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum. Çok şükür ki ülkem için madalya getirdim. Buraya gelen tüm arkadaşlara herkese çok teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.

Başarılı sporcu Muhammet Khalvandi'nin Antrenörü Zübeyde Yıldız ise, "TRT'nin bir canlı yayında sorduğu bir şey vardı Neden Mersin bu kadar sevgi gösterir, Nedir bu yoğunluk bu sevgi bu talep diye, Işte kanıtı bu. Tüm Mersin arkamızdaydı. Buraya gelmemizde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Adını olimpiyat tarihine yazdıran Muhammet ile gurur duyduklarını belirten Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz ise, "Mersin Spor camiası ve Türkiye olarak sizlerle gurur duyduk gerçekten. Gönül isterdiki altın madalya olsun, ancak Muhammet'in yaşatmış olduğu gurur hepimizin göğsünü kabarttı. İnşallah yeni Muhammetler ülkemizi temsil edecek tüm sporcularımız için gece gündüz demeden gayret göstereceğiz ve çalışacağız. Ben başta Antrenörü olarak sana ve Muhammede bizlere bu gururu yaşattığınız için tekrar tekrar tebrik ve teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız." İfadelerini kullandı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA