Silifke’de Emir Can İğrek rüzgarı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke’de Emir Can İğrek rüzgarı



 

Burcu KAYA

 

Türk pop müziğinin yükselen yıldızı Emir Can İğrek, Silifke’de 51.’si düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nin ilk gününde sahne alarak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Genç yaşına rağmen kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesi edinen ve hit şarkılarıyla müzik listelerinde zirveye yerleşen Emir Can İğrek, unutulmaz bir konser deneyimi sunarak, başarılı bir performans sergiledi.

İğrek, özgün sözleri ve etkileyici sahne performansıyla müzikseverlerin kalbinde taht kurdu. Konser alanını dolduran müzikseverler, gece boyunca tüm şarkılara hep birlikte eşlik etti. “Nalan", "Darbe", "Gömleğimin Cebi" gibi sevilen şarkılarıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, enerjik sahne şovlarıyla da dikkat çekti. Hem duygusal hem de hareketli parçalarıyla her kesimden dinleyiciyi kendine hayran bırakan Emir Can İğrek, Silifke konserinde en sevilen şarkılarını seslendirdi.

 

 “SİZLERLE SİLİFKE’DE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Silifke’de konser vermekten çok büyük mutluluk duyduğunu belirten genç şarkıcı Emir Can İğrek, ‘51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimiz kutlu olsun. Burada ve Silifke’nin siz sıcak insanlarıyla bir araya gelmek çok güzel. Bizleri buluşturan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut da, “Bu yazın en güzel konserlerini, unutulmayacak sahne şovlarını ve daha birçok sürprizi kaçırmamak için tüm Silifke halkımızı 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivaline bekliyoruz” dedi.

Sanatçı Emir Can İğrek’e konser sonrası Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından plaket takdim edildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA