Göksun Öz Tarsus’ta incelemelerde bulundu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Göksun Öz Tarsus’ta incelemelerde bulundu



 

Haber Merkezi

 

Geçtiğimiz günlerde Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne getirilen Göksun Öz, Tarsus İlçe Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu.

Tarsus İlçe Müdürü Memet Öztürk'ten ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Öz, ilçede faaliyet gösteren  spor tesisleri, Gençlik Merkezi ve öğrenci yurtlarında incelemelerde bulunarak yetkililerle görüştü.

Tarsus'un ülkemizin en büyük ilçelerinden biri olan ve 59 İlinden büyük olma özelliği, tarihi kültürel zenginliği ile genç nüfusuyla potansiyeli yüksek nadide ilçelerinden olduğunu belirten Öz, "Tarsus ihmal edeceğimiz bir İlçemiz değil. İlçe gençliğinin nezih ve güvenli mekanlarda gençlik ve spor faaliyetleri ile konaklama yapabilmesi için İl Müdürlüğü olarak bütün imkan ve kabiliyetimizi seferber edeceğiz. Bakanlığımız tarafından satın alınarak yurda dönüştürdüğümüz binaları yerinde inceleyerek yetkililerden son çalışmalar hakkında bilgi aldık. Yeni yurdumuzu 2024-2025 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için yoğun bir mesai yapıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA