Yenişehir’de bayram coşkusu sokaklara taştı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Yenişehir’de bayram coşkusu sokaklara taştı



 

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediyesi milli bayramlarda geleneksel hale getirdiği kortej geçişini 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da gerçekleştirdi. Yenişehir Belediyesinin çağrısıyla bir araya gelen Mersin Bisiklet Derneği, Mersin Motosiklet Spor Kulübü,  Mersin Çukurova Klasik Otomobilciler Derneği, Mersin Off Road Kulübü ve Vosteam Mersin üyeleri araçlarıyla Yenişehir sokaklarını gezdi, zaferin coşkusunu kente yaydı.

 

KORTEJ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Yoğun katılımla gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören 30 Ağustos Zafer Korteji, coşkulu ve renkli şehir turuyla Yenişehirlilere bayram sevinci yaşattı. Yenişehir Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak hazırladığı üstü açık otobüs eşliğinde Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi önünden başlayan kortej geçişi birbirinden renkli görüntülerle Mezitli Demokrasi Meydanı’nda son buldu.

 

“ZAFERİN BAŞKOMUTANI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE TÜM KAHRAMANLARIMIZI SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUM”

Korteje katılan vatandaşlarla bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Büyük bir kortej oluştu, zaferin coşkusunu seslendirecekler. 102 yıl önce Sakarya’da sadece emperyalistler yenilmedi, aynı zamanda tüm mazlum milletlerin makus talihi de yenildi. 30 Ağustos bu nedenle çok kıymetlidir. Bize bu toprakların vatan yapan tüm kahramanlarımızın büyük emanetine sonsuza kadar sahip çıkacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun. Zaferin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA